Quantcast
Najaar 2019Televisie

Laat je haar stylen door Kürt Rogiers voor Beat VTM

Kürt Rogiers bereidt zich al enkele weken lang voor op de eerste editie van het nieuwe programma Beat VTM. Zijn opdracht? Overtuig televisiekijkend Vlaanderen van je kapperstalent en ga de strijd aan met 47-jarige kapster Kim. Kürt is reeds goed op weg, want na enkele weken oefenen op poppen kondigde hij deze ochtend op Qmusic aan dat hij klaar is voor het echte werk.

In Beat VTM zullen acht onbekende Vlamingen duelleren tegen acht televisiegezichten. Naast Kürt Rogiers gaan ook Koen Wauters, Nathalie Meskens, Freek Braeckman Natalia, Guga Baúl, Mathias Coppens en Olga Leyers de strijd aan en krijgen ze honderd dagen de tijd om zich voor te bereiden op hun uitdaging.

Dit bericht bekijken op Instagram

VTM.be ….. doen!!

Een bericht gedeeld door Kurt Rogiers (@kurtrogiers) op

Het is ondertussen een maand geleden dat we in de Kick-offaflevering te zien kregen welke disciplines ze onder de knie moeten krijgen. Stilzitten hebben de BV’s alvast niet gedaan: op de website van VTM kunnen we immers het trainingsproces van de zestien waaghalzen op de voet mee volgen. In de ochtendshow van Qmusic lanceerde Kürt Rogiers bovendien een wanhopige oproep: “Ik ben al een paar weken aan het oefenen op poppen, maar ik heb nu goesting om mijn inspiratie te laten botvieren op echte dames. Heb jij haar dat mag geknipt worden? Schrijf je dan in en wie weet wordt jij mijn eerste klant, helemaal gratis!”.

Wil jij je lokken vrijwillig laten knippen door deze charmante Familie-acteur? Schrijf je dan hier in!

Beat VTM, dit najaar op VTM

Tags
Toon meer

Cynthia Bulteel

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Close