Quantcast
Netflix

La Casa de Papel seizoen vier, vanaf vandaag te zien op Netflix

Heugelijk nieuws voor de fans van La Casa de Papel! Het vierde seizoen van de Spaanstalige Netflix-serie is vanaf vandaag, vrijdag 3 april, te zien op Netflix. Maar er is meer! Naast het volledige vierde seizoen heeft Netflix vandaag ook een documentaire over de populaire serie gelanceerd. ¡ Muy bien !

La Casa de Papel 4

Op het einde van het derde seizoen werden fans met heel wat vragen achtergelaten: overleeft Nairobi het schot? Wat gaat er gebeuren met Raquel en zal de Professor kunnen functioneren nu hij denkt dat zijn vriendin dood is? Het zijn allemaal vragen waar we in het vierde seizoen (hopelijk) antwoord op zullen krijgen.

In de trailer zien we hoe Nairobi vecht voor haar leven, Raquel een aanbod krijgt om de politie te versterken en dat het beveiligingshoofd van de bank ontsnapt is en nu rechtstreeks in contact staat met de politie. Kortom, veel chaos in het nieuwe seizoen van La Casa de Papel.

Documentaire

Zoals eerder vermeld, verschijnt er op 3 april een documentaire over La Casa de Papel die zich focust op het succes van de serie. Zo werd het derde seizoen in één week tijd door ruim 34 miljoen huishoudens bekeken. Nooit eerder scoorde een niet-Engelstalige serie wereldwijd zo goed. Ook wordt duidelijk waarom de makers destijds voor het nummer Bella Ciao kozen en waarom de bende van de Professor Dalí-maskers draagt.

La Casa de Papel: seizoen 4, vanaf vrijdag 3 april 2020 exclusief op Netflix.

Lees ook:La Casa de Papel’ krijgt vijfde seizoen bij Netflix

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close