Quantcast
Televisie

Keuzemomenten zorgen voor veel emoties in Boer zkt Vrouw

In Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home genieten de mannen van Tristan van een relaxed ontbijtje en mama Mireille is er ook bij. Mireille polst of zij al gevoelens hebben voor haar zoon. Ze kent Tristan door en door en merkt dat hij stiller is dan anders.

Mireille biedt een luisterend oor en maakt ook van de gelegenheid gebruik om haar voorkeur uit te spreken. Of haar zoon haar zal volgen is nog niet geweten, wel al dat het een ontzettend emotioneel keuzemoment wordt.

Dries

Dries is nog altijd wat onder de indruk van wat er de dag voordien gebeurd is. Indira, Eva, Melissa en Céline vinden dat hij te veel op de vlakte blijft en vroegen hem om actie te ondernemen, en dat zindert na. Dries wordt diezelfde dag nog op zijn wenken bediend door An Lemmens, want ook bij hem staat vandaag een nieuwe keuzemoment op het programma. 

Bart

Bart probeert Céline minder op te zoeken. Maar daar slaagt hij maar even in, merken Lotte en Dagmar meteen op. Vandaag op de to do-lijst op de boerderij, voor Dina toekomt voor het keuzemoment: de froufrou van de pony’s knippen.

David

Rebecca, Muriëlle, Mariska en Sarah genieten van het werk in Davids perengaard, maar tegelijkertijd neemt de frustratie toe omdat hun boer niet in zijn kaarten laat kijken. Welke twee dames mogen blijven? Wie moet huiswaarts?

Deze aflevering garandeert niet alleen een emotioneel keuzemoment bij Tristan, maar ook een grote verrassing bij een ander keuzemoment.

Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home, maandag 19 oktober om 20.40 uur bij VTM. De aflevering is ook te (her)bekijken op VTM GO.

Tags
Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Close