K3 Dierenhotel neemt beste start ooit

 K3 Dierenhotel neemt beste start ooit

De nieuwe K3 film kende gisteren een schitterende start. Met 12.500 bezoekers in de Benelux scoort de film het beste openingscijfer van alle K3 films.

In het merendeel van de bioscoopcomplexen waar de film gestart is, staat K3 Dierenhotel stevig op nummer 1 van de bezoekersaantallen. Naast Karen, Kristel en Josje spelen eveneens Winston Post, Jacques Vermeire, Philippe Geubels, Metta Gramberg, Albert Verlinde, Dries Vanhegen, Daisy Thys, Maarten Bosmans en Serge-Henri Valcke mee in de film.

Het verhaal

Kristel heeft een verblijf geboekt in een luxueuze beautyfarm. Josje en Karen gaan datzelfde weekend stiekem in het dierenhotel helpen bij Bas, op wie de drie meisjes verliefd zijn. Maar als de navigatiesystemen van K3 per ongeluk verwisseld worden, komen de 3 meisjes aan op de verkeerde bestemming. Kristel arriveert in het dierenhotel bij Bas en Karen en Josje in de beautyfarm. Kristel wil maar al te graag in het dierenhotel blijven om bij Bas te zijn. Om indruk te maken op hem, zet ze haar beste beentje voor in het dierenhotel, maar als rasecht stadsmeisje is dat geen eenvoudige opdracht. Als Karen hoort dat Brad Pitt in de beautyfarm komt logeren, is ze daar niet meer weg te krijgen.

Omdat Karen niet wil dat Josje alleen naar Bas vertrekt, laat ze het voor Josje lijken alsof ze wel degelijk in een dierenhotel zitten. Dit zorgt voor heel wat hilarische toestanden en doldwaze misverstanden. Maar als het dierenhotel in gevaar blijkt te zijn, moeten Karen, Kristel en Josje de handen ineen slaan om het hotel te redden.

MUDOO

Lees meer