Quantcast
Najaar 2019

Jens Dendoncker vervangt Niels Destadsbader bij audities Belgium’s Got Talent

Slecht nieuws voor de fans van Niels Destadsbader. De zanger kampt met een acute rugblessure. Daardoor moet hij verstek geven voor de audities van Belgium’s Got Talent, die deze week worden opgenomen in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Ook in het zesde seizoen van Belgium’s Got Talent zou Niels deel uitmaken van de jury, waar hij naast An Lemmens, Stan Van Samang en Dan Karaty zit. Van de dokter mag Niels echter niet te lang op één stoel blijven zitten.

Gelukkig heeft Niels voor een oplossing gezorgd: hij laat zich bij de audities vervangen door Jens Dendoncker, de presentator van Hoe Zal Ik Het Zeggen?. Jens zal hem continu op de hoogte houden van de acts in de show. De twee zullen dus regelmatig overleggen en de audities bespreken. Zo hoeft Niels toch niks te missen.

Niels Destadsbader:
“Om het met een flauwe woordspeling te zeggen: ik hoop dat dit snel achter de rug is. Een paar weken platte rust is, voor iemand die nauwelijks kan stilzitten, om zot van te worden. Maar het moet. Gelukkig heb ik alle vertrouwen in Jens. Dat heb je met West-Vlamingen, die zijn er voor elkaar. Jens vertegenwoordigt mij tijdens de audities. Tegen de studioshows neem ik gewoon zélf mijn vertrouwde stoel terug in.”

Bij de opnames van de studioshows van Belgium’s Got Talent later dit jaar, keert Niels dus gewoon terug naar zijn vertrouwde stoel. Maar eerst kunnen kijkers bij de auditie-afleveringen ook genieten van het debuut van Jens Dendoncker als jurylid ad interim.

© DPG Media
© DPG Media

Jens Dendoncker:
“Dit is een geweldige verantwoordelijkheid, maar gelukkig gaat Niels me helpen. Ik ken mezelf, ik ben soms té enthousiast. Ik ga zeker zeven Golden Buzzers per aflevering nodig hebben. Verder heb ik een zwak voor opvallende hoofddeksels. Kom met een knalgroene badmuts je act doen en mijn ‘Ja’ heb je!”

Niels heeft momenteel tijd nodig om te rusten en wil zich concentreren op zijn revalidatie. Hij geeft voorlopig geen interviews. Ook voor Jens worden de komende dagen te druk met de audities van Belgium’s Got Talent. Wie Jens aan het werk wil zien als jurylid, moet snel naar vtmtickets.be gaan.

Tags
Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Close