Quantcast
Varia

Jan Schepens is understudy van Peter Van De Velde in musical Daens

Studio 100 maakte vandaag bekend dat Jan Schepens, naast zijn rol als broer Pieter Daens, ook de understudy wordt van de titelrol in de gelijknamige musical. Eerder was al bekend dat Peter Van De Velde de hoofdrol in deze nieuwe 2.0-versie van de musical op zich zal nemen.

Jan Schepens heeft al heel wat producties op zijn palmares staan. Zo speelde hij de rol van het Beest in Disney’s Beauty and the Beast en had hij hoofdrollen in musicals als Mamma Mia, Evita, Rubens, Ben X, enz.

© Studio 100
© Studio 100

Om zich klaar te stomen voor hun rol in de musical Daens gingen hoofdrolspelers Peter Van De Velde en Jan Schepens deze ochtend op ontdekkingstocht door het historische centrum van Aalst. Ze wandelden er letterlijk in de voetsporen van priester Daens. Onder begeleiding van een deskundige gids kwamen ze tal van anekdotes en verhalen te weten uit het leven van Daens.

Daarnaast maakt Studio 100 vandaag ook het volledige ensemble bekend. Eerder waren de namen van de hoofdcast al vrijgegeven maar nu zijn daar ook de namen van het ensemble aan toe gevoegd. En ook in het ensemble werd de rode draad van talent doorgetrokken.

Gert Verhulst, bezieler: “Ik ben bijzonder tevreden dat we naast een geweldige hoofdcast nu ook over ijzersterke namen in het ensemble beschikken om verder invulling te geven aan het ontroerende en meeslepende verhaal van Daens.”

Ensemble Daens:

Annelies BoelChristophe DegelinJozefien GrossenChris Schep
Pieter CasteleynNordin De MoorPauline JorisWout Sels
Charline CatrysseEllen DillesDorian LiveynsLaura Seys
Martijn ClaesJoris De BeulLiesbeth RooseJurgen Stein
Steven ColombeenLine EllegiersTim SaeyTim Stuart
Maja Van HonstéSven TummeleerLiv Van AelstWim Van den Driessche
Dirk Van VaerenberghHilde Van Wesepoel

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close