Quantcast
Familie

Is een huwelijk nog mogelijk in Familie?

Vrijdag 9 oktober 2020 waren de kijkers van Familie voor de tweede keer dit jaar getuigen van een huwelijksaanzoek. Deze keer was het Patrick (gespeeld door Ludo Hellinx) die op zijn knieën ging voor Jenny (gespeeld door Hilde Van Haesendonck). En met succes, want Jenny zei ‘ja’ op het aanzoek. Maar bij het schrijven van deze verhaallijn hadden de makers één ding niet zien aankomen: corona.

De verhaallijn rond Patrick die Jenny ten huwelijk zou vragen werd al geschreven nog voor er überhaupt sprake was van corona. Normaal zou de seizoensfinale in juni dan ook draaien rond dit huwelijk, maar met het uitbreken van het coronavirus, werd Familie in april gestopt.

Op 17 september 2020 verscheen er in verschillende media dat een huwelijk geschrapt werd in Familie. Niet onlogisch, aangezien opnames met massa mensen niet kunnen doorgaan momenteel. Dus het huwelijk van Patrick en Jenny zal niet doorgaan dit seizoen?

Kürt Rogiers spreekt zijn mond voorbij

Kürt Rogiers, die Lars De Wulf speelt in Familie, was vorige week te gast bij radiozender Q-Music. Rogiers werd geconfronteerd dat er de laatste weken veel te beleven valt in Thuis. Hierdoor blikt hij vooruit wat er nog te gebeuren staat in Familie.

“Een verkrachting in ‘Thuis’? Die hebben wij al gehad. Een dode? Wij hebben er twee. En wij hebben ook nog een huwelijk. En een kind dat opduikt!”

Kürt Rogiers

Er komt dus nog een huwelijk dit seizoen in Familie. Dat wilt zeggen dat we dit seizoen Patrick en Jenny nog in het huwelijksbootje zien stappen. Hoe dat er zal uitzien op het beeldscherm, zullen we binnenkort ontdekken.

Familie, elke werkdag om 20.00 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close