INTERVIEW | “Je doet toch ook geen zwembroek aan in je bad”

 INTERVIEW | “Je doet toch ook geen zwembroek aan in je bad”

Model en JIM-VJ Vincent Banic schittert momenteel tijdens het VTM-programma ‘Sterren op de Dansvloer’. Tijd voor een exclusief interviewtje met MUDOO .

MUDOO: Vincent, het zijn ongetwijfeld drukke tijden voor jou. Je schittert momenteel tijdens ‘Sterren op de Dansvloer’, er is je modellencarrière en het presentatiewerk voor jongerenzender JIM. Is er nog wat tijd voor quality time?

VINCENT: Mijn dagen zijn momenteel inderdaad heel goed gevuld, zeker met met het oefenen voor ‘Sterren op de Dansvloer’, maar er is altijd nog wel wat tijd over voor ontspanning. Na zo’n zware training heb je dat echt nodig, anders is het niet vol te houden.

MUDOO: Heb je lang moeten nadenken over je deelname aan ‘Sterren op de Dansvloer’? Wie denk je persoonlijk dat je sterkste concurrent is bij het programma? 

VINCENT: Goh, ik heb er toch wel even over moeten nadenken en heb mijn agenda eens goed moeten checken. De volgende vraag is moeilijker. Ik weet niet echt wie mijn grootste concurrent is op de dansvloer want iedereen is zo goed aan het dansen en doet echt zijn best voor het programma.

MUDOO: Momenteel loopt er op JIM het programma ‘Models’, waarin we drie jonge modellen kunnen volgen tijdens hun job. Deze week zagen we alvast een ‘pikante’ trailer van een Vincent met blote kont. Je hebt geen schrik dat dit fragment steeds weer gaat opduiken? 

VINCENT: ‘Models’ loopt inderdaad nog steeds op JIM. Het gaat over hoe Sverre, Thomas en ikzelf de modewereld ervaren. We werden gefilmd tijdens de mode week van Milaan. Het fragment dat je bedoelt, is natuurlijk maar een fragment. Een beetje te vergelijken met een acteur die je tijdens een film of serie naakt zijn rol ziet vertolken. Je bent een programma aan het maken en het is en blijft natuurlijk reality. Ik denk niet dat mensen met hun zwembroek aan het bad in gaan (lacht).

MUDOO: Hoe was het om zo close gevolgd te worden door camera’s?

VINCENT: Het idee dat je constant gevolgd wordt door camera’s was eigenlijk best wel raar. Ze zijn er altijd bij, wat je ook aan het doen bent. Maar dat wisten we natuurlijk op voorhand.

MUDOO: We zien vaak een stoere Vincent op het scherm. Is dat ook zo? Omschrijf jezelf eens in één zin.

VINCENT: In één zin. Mmm … Da’s best moeilijk. Ik ben zelfzeker in de dingen die ik doe en waar ik echt in geloof. Maar geloof het of niet: soms kan ik best ook onzeker zijn, hoor.

MUDOO: De eindejaarsperiode komt eraan. Wat zijn je plannen tijdens deze dagen?

VINCENT: Ik heb nog helemaal geen tijd gehad om iets te plannen voor de feestdagen. Maar wees gerust, dat komt nog wel. We hebben nog even hè.

MUDOO: Ontzettend bedankt voor het interview, Vincent. En veel succes vrijdag!

MUDOO

Lees meer