Quantcast
Fictie

Home and Away van 31 augustus tot 4 september 2020

Home and Away keert na een zomerstop terug op het Vlaamse scherm. Niet meer op Vitaya, maar op de nieuwe zender VTM 2. Ontdek hier wat er deze week allemaal gaat gebeuren in de Australische soap.

Maandag 31 augustus 2020

Colby en Robbo vernemen van Murray dat Fitz een apotheker heeft overvallen. Het duo zet alles op alles om Jasmine te lokaliseren. Jasmine probeert ondertussen tijd te winnen. Na een gesprek met Irene ziet Willow de toekomst somber in.

Dinsdag 1 september 2020

Irene verneemt het verdict van de jury. Karen gaat aan de slag in Salt, maar panikeert wanneer ze het bestelsysteem niet onder de knie krijgt. Raffy wordt toegelaten tot de klinische studie en licht Justin, John en Marilyn in.

Woensdag 2 september 2020

Dean komt tot het besef dat hij Karen onterecht beschuldigd heeft en biedt haar zijn verontschuldigingen aan. Maggie heeft het moeilijk met de afstand die er tussen haar en Ben is. Karen praat in op Ben. Raffy maakt zich klaar om te vertrekken.

Donderdag 3 september 2020

Dean ontloopt Ziggy. Roo wil dat Ryder zich focust op zijn studies, maar hij is alleen nog bezig met de auto van zijn dromen. Hij praat erover met Alf, die op zijn beurt raad vraagt aan Justin. Irene verneemt dat Tommy haar aanklaagt. Ze stelt een compromis voor om te voorkomen dat ze de Diner moet verkopen. Ben vertelt Maggie en Ziggy over de arrestatie in Indonesia.

Vrijdag 4 september 2020

Dean praat met Ziggy over het krijgen van kinderen en vertelt haar over zijn bezorgdheden. Ryder vraagt Alf om het geld voor zijn droomwagen, maar die weigert.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 18.30 uur op VTM 2.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close