Quantcast
Fictie

Home and Away van 26 tot 30 oktober 2020

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. Ontdek hier wat er deze week allemaal gaat gebeuren.

Maandag 26 oktober 2020

Dean stelt zich vragen bij zijn relatie met Ziggy en ook Ziggy weet niet hoe het nu verder moet tussen hen. Justin blijft piekeren over Tori. Leah probeert hem zo goed als ze kan bij te staan. Robbo en Jasmine krijgen bezoek van advocate Yvonne Wise.

Dinsdag 27 oktober 2020

Robbo en Jasmine krijgen onverwacht bezoek van Wendy en Ian, die er niet voor terugdeinzen om hun ongezouten mening te geven over alles. Justin en Mason bespreken de situatie van Tori.

Woensdag 28 oktober 2020

Ian heeft een voorstel voor Robbo en Jasmine. Martha panikeert wanneer ze Alf niet te pakken krijgt. Justin en Mason bespreken de toekomst van Tori. Ryder en Jade genieten van een picknick op het strand.

Donderdag 29 oktober 2020

Robbo denkt na over het voorstel van zijn ouders. Jasmine praat erover met Irene. Ondanks de bemoeienissen van Roo brengen Ryder en Jade samen de nacht door. Alf en Martha vragen Roo om hen wat ruimte te geven.

Vrijdag 30 oktober 2020

Het botst opnieuw tussen Ryder en Roo wanneer ze ontdekt dat hij de nacht bij Jade heeft doorgebracht zonder haar op de hoogte te brengen. De dokters vertellen Justin dat ze niets meer kunnen doen voor Tori. Robbo en Jasmine nemen een besluit over hun toekomst.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 18.55 uur bij VTM 2.

Bekijk meer afleveringen van Home and Away via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close