Quantcast
Fictie

Home and Away van 23 tot 27 november 2020

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 90.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal gaat gebeuren.

Maandag 23 november 2020

Het leven van Mason, Alex, Jasmine en Marilyn is in gevaar wanneer gewapende mannen het ziekenhuis binnenvallen. Kan Robbo voor een doorbraak in het onderzoek zorgen voor er nog meer gewonden vallen? Maggie krijgt de resultaten van haar check-up.

Dinsdag 24 november 2020

Bella en Mackenzie slagen erin zichzelf in veiligheid te brengen in het ziekenhuis en lichten Colby in over de gijzeling. McCarthy en zijn team haasten zich vervolgens ter plekke. Robbo ondervraagt Des.

Woensdag 25 november 2020

Roo ontdekt dat Marilyn en Mason zich onder de gijzelaars bevinden. Justin probeert dit wanhopig verborgen te houden voor Tori, terwijl John zich ter plekke haast. De ondervraging van Des en Victor heeft niets opgeleverd en al snel ontdekt Robbo wat er aan de hand is in het ziekenhuis. Mason zet zijn leven op het spel in een poging enkele gijzelaars in veiligheid te brengen.

Donderdag 26 november 2020

Colby en Dean zetten alles op alles om de gijzelaars in veiligheid te brengen. Slaagt Robbo erin om Scott te overtuigen?

Vrijdag 27 november 2020

De bewoners van Summer Bay zijn onder de indruk van de gebeurtenissen in het ziekenhuis. Marilyn is getraumatiseerd. Robbo wordt met spoed geopereerd.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 18.55 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Home and Away via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten

Close