Quantcast
Fictie

Home and Away van 21 tot 25 september 2020

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. Ontdek hier wat er deze week allemaal gaat gebeuren.

Maandag 21 september 2020

Willow en Dean slagen er niet in om Bella te kalmeren. Justin en Leah ontdekken dat Ava oproepen van Brian negeert. Justin probeert vervolgens de zaken uit te klaren met Nina, maar dat verloopt niet zoals verwacht. Mason start zijn stage en probeert indruk te maken op Alex. Ben praat met Alex over therapie en medicatie.

Dinsdag 22 september 2020

Justin en Leah nemen Ava mee op een kampeeruitje zodat ze met haar kunnen praten over de situatie tussen Brian en Nina. Nina gaat er uiteindelijk mee akkoord dat Ava nog contact heeft met Brian. Ryder staat voor een dilemma wanneer Blake hem een voorstel doet. Robbo neemt contact op met Des en vertelt hem dat hij Dylan gegijzeld houdt.

Woensdag 23 september 2020

Robbo komt oog in oog te staan met Victor, de moordenaar van zijn gezin. Ryder weigert Blake te helpen, maar wordt uiteindelijk zelf weggestuurd wanneer hij probeert te voorkomen dat Blake zijn plan kan uitvoeren. Jasmine probeert haar angsten te overwinnen wanneer Tori op het punt staat om te bevallen.

Donderdag 24 september 2020

Robbo haast zich naar het safehouse en licht ondertussen Justin in. Ryder besluit Maggie de waarheid te vertellen. Na de bevalling voelt Tori zich onwel.

Vrijdag 25 september 2020

Tori wordt per helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Justin en Mason haasten zich ter plaatse. Ryder maakt zich zorgen over de toekomst van Blake wanneer Maggie de politie contacteert. Ben heeft het moeilijk met de bijwerkingen van de antidepressiva.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 18.55 uur bij VTM 2.

Bekijk meer afleveringen van Home and Away via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close