Quantcast
Fictie

Home and Away van 14 tot 18 september 2020

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. Ontdek hier wat er deze week allemaal gaat gebeuren.

Maandag 14 september 2020

De problemen tussen Mackenzie en Colby raken ook Bella, waardoor het botst tussen haar en Mackenzie. Dean probeert met zijn zus te praten. Nina vraagt Justin om een tijdje op Ava te passen. Ben raakt nog meer van stuur wanneer hij merkt dat John hem in het oog houdt. Leah legt aan Irene uit waarom ze haar blog heeft afgesloten.

Dinsdag 15 september 2020

Marilyn loopt verloren nu Raffy weg is en zoekt een nieuw doel in haar leven. Ben excuseert zich bij Ziggy en Dean, die merken dat het nog steeds niet goed met hem gaat. Terwijl Colby en Scott het bewijsmateriaal van Robbo doornemen, doet Robbo zelf een schokkende ontdekking.

Woensdag 16 september 2020

Dankzij Alex krijgt Mason een tweede kans. Robbo dreigt ermee Dylan te vermoorden, maar hij blijft volhouden dat hij niets te maken heeft met de moord op Robbo’s gezin. Leah en Justin praten met Ava. Maggie maakt zich zorgen wanneer ze van Ryder verneemt dat Ben niet langer op de camping verblijft.

Donderdag 17 september 2020

Colby treft Robbo aan in het appartement. Hij weigert echter te vertellen wat er is gebeurd en wil ook de FBI niet inlichten over wat hij te weten is gekomen. Mackenzie twijfelt of ze haar relatie met Colby nog een kans moet geven. Maggie en Ziggy gaan samen met Ben naar het ziekenhuis, waar hij wordt gediagnosticeerd met een zware depressie. Alex stelt een behandelplan op.

Vrijdag 18 september 2020

Ben is bereid om in therapie te gaan, maar weigert medicatie te nemen. Dean praat met hem over Karen. Mason licht Willow in over zijn stageplaats.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 18.55 uur bij VTM 2.

Bekijk meer afleveringen van Home and Away via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close