Quantcast
Fictie

‘Home and Away’ van 11 tot 15 januari 2021

‘Home and Away’ is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 90.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 11 januari 2021

Colby is geschokt wanneer Bella aankondigt dat ze wil stoppen met school. Een medisch noodgeval stelt Jasmine danig op de proef.

Dinsdag 12 januari 2021

Ryder wil Bella behoeden voor een vergissing. Zet hij hierdoor hun vriendschap op de helling? Ben gooit alle voorzichtigheid overboord.

Woensdag 13 januari 2021

Justin steunt Leah ten volle terwijl ze haar trauma probeert te verwerken. Ryder twijfelt of hij Nikau de waarheid moet vertellen over Bella. Een mysterieuze gast duikt op bij de Astoni’s.

Donderdag 14 januari 2021

Marco, de broer van Ben, dreigt de festiviteiten bij de Astoni’s te verpesten. Leah heeft het nog steeds heel moeilijk. John is de wanhoop nabij. Hij vreest dat zijn huwelijk met Marilyn niet meer te redden valt.

Vrijdag 15 januari 2021

Komt het nog goed tussen John en Marilyn? Ben en Maggie weten nog steeds niet goed wat ze moeten denken van de komst van Marco. Voert hij iets in zijn schild? Bella en Nikau trekken er samen op uit.

‘Home and Away’, van maandag t.e.m. vrijdag rond 19.25 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van ‘Home and Away’ via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde berichten

Close