Quantcast
Netflix

Het verhaal gaat verder: bekijk de trailer van het tweede seizoen van Better Call Saul

Kiest Jimmy voor voor het rechte pad met een veilig job of hervalt hij in zijn Slippin’ Jimmy-oplichtersrol?

Het tweede seizoen van Better Call Saul, de met een Emmy-genomineerde prequel van Breaking Bad, bestaat uit 10 afleveringen die exclusief op Netflix in première gaan op dinsdag 16 februari 2016.

Benieuwd naar de nieuwe trailer? Ontdek het hier:

In het eerste seizoen van het populaire Better Call Saul struikelt Jimmy over een baanbrekende rechtszaak die leidt tot een veelbelovende jobkans bij een groot bedrijf. Een dilemma op zijn weg dat leidt tot een prangende vraagt: doet hij het juiste of verkiest hij het donkere pad?

De serie Better Call Saul, met Bob Odenkirk in de hoofdrol, is een prequel van de award-winnende serie Breaking Bad en werd bedacht door Vince Gilligan met schrijver/producer Peter Gould als co-showrunner. Better Call Saul speelt zich zes jaar voor de start van Breaking Bad af en vertelt het verhaal van de ‘criminele’ advocaat Saul Goodman in de jaren voordat hij Walter Whites advocaat werd.

Je ziet Bob Odenkirk in de hoofdrol van Jimmy McGill, Jonathan Banks als Mike Ehrmantraut, Michael McKean als ChuckMcGill, Rhea Seahorn als Kim Wexler, Patrick Fabian als Howard Hamlin en Michael Mando als Nacho Varga.

De eerste aflevering van het tweede seizoen wordt op Netflix uitgezonden op dinsdag 16 februari. Vervolgens verschijnt er elke dinsdag, direct na uitzending in de Verenigde Staten, een nieuwe aflevering op Netflix.

Wie half februari helemaal bij wil zijn, begint nu alvast met het eerste seizoen van Better Call Saul. Alle tien afleveringen staan op Netflix.

Meer informatie over Better Call Saul vind je op netflix.com/saul en de officiële Twitter-pagina: @NetflixNL.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close