Netflix

Here we GLOW again – bekijk de trailer van GLOW seizoen 2 hier!

In seizoen 2 volgen we de vrouwen van GLOW op de voet terwijl ze lokale celebrities worden. Ze worden geconfronteerd met de goede, de slechte maar ook de lelijke kanten van hun pas ontdekte roem.

Ruth en Debbie worstelen niet alleen met het maken van hun eerste seizoen op TV; ook de pijnlijke gebeurtenis die hun vriendschap op het spel zette, sleept verder aan. Sam is nog steeds gewoon… Sam. Maar nu zit hij ook nog eens met een tiener in huis én moet hij twintig afleveringen uit zijn mouw schudden. Het worstelen is harder, de inzet is hoger en het haar is nog groter, as if that was even possible.

Geïnspireerd door de geliefde en gelijknamige show uit de jaren ’80, vertelt GLOW het fictieve verhaal van Ruth Wilder (Alison Brie): een werkloze, met zichzelf worstelende, actrice in het Los Angeles van de jaren ‘80. Ze grijpt haar laatste kans op stardom wanneer ze terechtkomt op een auditie vol glitter, spandex en worstelende vrouwen. Naast het samenwerken met twaalf Hollywood misfits, moet Ruth ook strijden met Debbie Eagan (Betty Gilpin). Debbie is een voormalige soapactrice die de industrie verlaten heeft om een baby te krijgen – maar die terug wordt gezogen wanneer ze ontdekt dat haar perfecte leven toch niet zo perfect is. Aan het roer staat Sam Sylvia (Marc Maron), een B-film regisseur op retour, die nu aan leiding staat van een groep vrouwen die hij moet begeleiden naar de top!

GLOW seizoen 2 is exclusief te zien op Netflix vanaf 29 juni.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Hoofdredacteur

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie