Quantcast
Televisie

Herbeleef 1983 met Stany Crets en Sergio Quisquater

1983, het jaar dat monokini zonnebaden nog vanzelfsprekend was op de Vlaamse stranden, het vooruitstrevende Pas De Deux een belabberde beurt maakte op het Eurosongfestival en breakdancers halsbrekende toeren uithaalden op de dansvloer, staat vanavond centraal in Wat een jaar!

Nathalie Meskens, Jonas Van Geel en Koen Wauters worden vanavond vergezeld door de twee “Jerommekes” van de Vlaamse showbizz, Stany Crets en Sergio Quisquater, beiden met verrassend weelderige haardossen. Nathalie en Jonas zoeken hun outfitinspiratie opnieuw bij twee muzikale iconen: Madonna, die in ’83 de wereldlijsten binnen komt walsen, en Boy George, de excentrieke frontman van Culture Club.

Wie is het schaduwmeisje uit Tik Tak?

Eén van dé heldinnen van vele jonge televisiekijkers uit 1983 treedt in de Wie Is Het-ronde eindelijk uit de schaduw. In Tik Tak betovert het schaduwmeisje de Vlaamse peuters en kleuters elke dag opnieuw met haar mysterieus schimmenspel. Herkennen de teams haar schaduwen nog? En zoals altijd is de finale weer een muzikaal feest van herkenning. 14 oerklassiekers uit 1983 worden vakkundig aan mekaar gezongen en gedanst door Koen, Jonas en Nathalie. Wie kan het meeste uitvoerders onthouden? Het wordt een spannende strijd om de titel van ‘Man van het Jaar 1983’.

Nathalie Meskens en Sergio Quisquater - © DPG Media
Nathalie Meskens en Sergio Quisquater – © DPG Media

Wat een jaar!, vanavond om 20u30 bij VTM.

Tags
Toon meer

Jordi Hemelaer

Acteur, comedian en recensent bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close