Quantcast
Televisie

‘Goed Verlof’: week 3

Op maandag 12 augustus zetten Tine Embrechts en Guga Baúl hun rondreis verder in Goed Verlof.

Ze toveren de origineelste adresjes uit hun mouw voor 4 duo’s die de ideale vakantiebestemming maar niet lijken te vinden. Aan inspiratie geen gebrek, want Tine en Guga slaan hun tenten o.a. op in een voormalige gevangenis, op een dobberend vlot en in een hutje tussen de bomen. Hun zoektocht leidt hen ook naar het prachtige suitehotel van Rode Duivel Moussa Dembélé in Antwerpen. Vinden Tine en Guga daar een Goed Verlof voor hun duo?

Kevin en Dominique uit Elversele mogen als eerste op stap met Tine. Het koppel is al 9 jaar smoorverliefd, maar een vakantie zet hun relatie onder druk. Kevin heeft immers last van keuzestress. “Ik boek iets en vraag me op het vliegtuig af of ik niet beter iets anders had geboekt. En dat blijkt vaak het geval te zijn.” Kevin houdt van luxe en heeft daar wel wat geld voor over, terwijl Dominique vooral geïnteresseerd is in sport en cultuur. Relaxen versus ontdekken dus. Tine gaat aan de Costa Brava op zoek naar een fancy plek die de wishlist van Kevin en Dominique kan afvinken.

Op dinsdag 13 augustus neemt Tine Steffie en Chris uit Gistel mee op pad. Zij hebben het moeilijk om een reis te vinden die zowel hen als hun kroost bevalt. Voor Chris is vakantie vooral luxe, verwennerij en heerlijk niks doen. Hij verkiest dan ook een all-inhotel en dat mag wat kosten. Steffie kiest voor basic en geeft liefst zo weinig mogelijk geld uit. Maar kamperen, dat is niet voor Chris weggelegd. Om een oplossing te vinden trekt Tine met hen naar Zuid-Frankrijk. Plooit Chris wél voor een 5-sterrencamping?

Guga pakt zijn koffers op woensdag 14 augustus om een exclusieve short trip in eigen land te zoeken voor Claudia en Bart uit Koersel. Niet makkelijk, want Claudia kiest liefst de ‘veilige’ optie, terwijl haar man meer afwisseling en avontuur wil. “Liefst een vakantie waarvan ik de uitkomst niet ken. Laat me maar eens uit een ‘vliegmachien’ springen”, klinkt het. Voor de perfecte vakantie heeft het duo een mooi budget. Guga zet zijn beste beentje voor om 3 locaties uit te kiezen die baden in luxe en exclusiviteit. Zo belandt hij in De Gulde Schoen, het adembenemende suitehotel van Rode Duivel Moussa Dembélé. Luxe, verwennerij, een butler en een personal shopper: kan dat Claudia en Bart doen wegdromen?

Ook Yana en Sander uit Zelzate willen samen op vakantie, maar hebben geen idee waar die reis naartoe moet gaan. Sander is als turnleerkracht sportief aangelegd en kickt op avontuur. Kamperen in een tentje is voor hem de hemel op aarde, maar voor Yana pure horror. Guga neemt het jonge koppel mee naar 3 originele vakantieplekken aan de Maaskant in Belgisch en Nederlands Limburg. Hoe reageert Yana op de boomhut, de voormalige gevangenis en het vlot zonder comfort dat hij voor hen in petto heeft?

Goed Verlof: van maandag 12 t.e.m. donderdag 15 augustus om 21.40 bij VTM

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close