Quantcast
Film

Geen prinses Leia in Star Wars Episode IX

Al sinds de dood van actrice Carrie Fisher doen er geruchten de ronde over een eventuele terugkeer van de actrice als prinses Leia in Episode IX. Dit doormiddel van CGI, wat Lucasfilm eerder deed om de in 1994 overleden acteur Peter Cushing  te laten terugkeren in Rogue One. Maar dit zal volgens de studio niet gebeuren bij de overleden actrice.

Productiehuis Lucasfilm liet weten dat ze niet van plan zijn om prinses Leia, het personage dat Carrie Fisher vertolkte in de originele en sequel trilogie, niet digitaal te laten terugkeren in Episode IX. Volgend bericht konden we lezen op starwars.com :

“Normaal gesproken reageren we nooit op vragen of speculaties van fans en de pers, maar er doet zich nu een gerucht de ronde die we graag de kop indrukken. We willen onze fans verzekeren dat Lucasfilm geen plannen heeft om Carrie Fishers rol als prinses of generaal Leia digitaal af te maken. Carrie Fisher blijft altijd een lid van de Lucasfilm-familie. Ze was onze prinses, onze generaal, maar belangrijker nog: onze vriend. “

Dit betekent dat de fans prinses Leia voor de laatste keer te zien krijgen in Star Wars Episode VIII, die vanaf 15 december 2017 in de Belgische zalen verschijnt.

Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close