Quantcast
EntertainmentTelevisie

Gastspeurder Ingeborg bijt zich vast in The Masked Singer

Op vrijdag 9 oktober raast er een wervelwind doorheen de vierde show van The Masked Singer bij VTM. De leukste onderzoekscommissie van het land krijgt versterking van gastspeurder Ingeborg.

Haar naam werd de voorbije weken gelinkt aan Otter, maar die werd vorige week ontmaskerd als Sam Bettens. Nu ze niet meer verdacht wordt, schuift Ingeborg gezellig bij aan de speurdersdesk van Julie Van den Steen, Karen Damen en Jens Dendoncker en raadt ze met een frisse kijk mee naar welke bekende gezichten er achter de maskers verschuilen.

Na de exit van Monster, Libelle en Otter telt het gezelschap nog 7 Masked Singers. Vanaf nu wordt er alleen nog maar ontmaskerd. De 7 gemaskerde gezichten treden vrijdag op in 3 duels: 2 gewone duels en 1 ‘triel’. Deze keer onthullen de Masked Singers bovendien geen extra tip over zichzelf, maar wel een leugen. Benieuwd of die de speurders nieuwe inzichten geeft. Hoe dan ook wordt 1 masker aan het einde van de show afgezet.

Aap, Duiker, Duiveltje, Koningin, Suikerspin, Wolf en Zeemeermin drijven het showgehalte deze week verder op en laten alweer een andere kant van zichzelf zien. Terwijl Duiker een gevoelige snaar weet te raken, halen anderen hun beste dance moves boven.

Herkent Vlaanderen de echte stem van de Masked Singers met deze nummers?

  • Aap: Don’t Call Me Up van Mabel
  • Duiker: Lay Me Down van Sam Smith
  • Duiveltje: Goud van Bazart
  • Koningin: Blinding Lights van The Weeknd
  • Suikerspin: How Things Would Dance, Engelstalige versie van Hoe Het Danst van Marco Borsato, Davina Michelle en Armin van Buuren 
  • Wolf: My Prerogative van Bobby Brown
  • Zeemeermin: Wrecking Ball van Miley Cyrus

De hoofdverdachten van de kijkers

De zoektocht naar The Masked Singer blijft Vlaanderen alleszins week na week in de ban houden. Meer dan 1,5 miljoen kijkers speurden vorige week mee, goed voor 62,5% marktaandeel in de doelgroep VVA 18-54 en zelfs 72% in de jongere doelgroep VVA 18-44. Ook in de Guessing Game op vtm.be blijven voortdurend nieuwe verdachten opduiken. Ondertussen werden er maar liefst meer dan 500.000 gokjes gewaagd. Van Kathleen Aerts tot Olga Leyers en Stan Van Samang: deze bekende Vlamingen zijn de hoofdverdachten van kijkend Vlaanderen.

The Masked Singer, vrijdag 9 oktober om 20.40 uur bij VTM. De aflevering is ook te (her)bekijken op VTM GO.

Tags
Toon meer

Arno Tierens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Close