FILM: Trailer ‘Halloween’

 

Jamie Lee Curtis keert terug voor haar iconische rol als Laurie Strode, die op haar laatste confrontatie komt met Michael Myers, de gemaskerde figuur die haar achtervolgt sinds ze veertig jaar geleden op de avond van Halloween ternauwernood ontsnapte aan zijn moordpartijen.

De horrormeester John Carpenter zal deze film maken en als creatief consulent fungeren, samen met Jason Blum (Get Out, Split, The Purge, Paranormal Activity), de huidige toonaangevende producent van horror in de bioscoop. Geïnspireerd door Carpenters klassieker, construeerden filmmakers David Gordon Green en Danny McBride uit de gebeurtenissen in de mijlpaalfilm van 1978 een verhaal dat een nieuw pad baant, bovendien door Green geregisseerd.

Halloween wordt ook geproduceerd door Malek Akkad, wiens Trancas International Films sinds de oprichting de Halloween-serie produceert, en Bill Block (Elysium, district 9). Naast Carpenter en Curtis, behoren Green en McBride ook tot de executive producers onder de noemer van hun Rough House Pictures. Halloween zal wereldwijd worden gedistribueerd door Universal Pictures.

Universal Pictures brengt op 24 oktober 2018 Halloween van International Films, Blumhouse Productions en Miramax uit.

Halloween, vanaf 24 oktober 2018 in de Bioscoop.

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Lees meer