Quantcast
Familie

‘Familie’ | Wie krijgt het hoederecht over de kleine Arthur?

MUDOO blikt, aan de hand van inhouden, elke week even vooruit naar de gebeurtenissen voor volgende week in Familie, de VTM-soap over de Van den Bossche’s.

Maandag 10 maart 2014

Delphine hakt een knoop door en besluit alsnog bij Peter in te trekken. Agnes is er niet gerust in. Mathias belooft een oogje in het zeil te houden terwijl zijn zus in Frankrijk is. Jake wil koste wat het kost op Arthur passen en intimideert Jan. Marie-Rose maakt zich op voor haar eerste dag als juryvoorzitster in de zaak Buytaert.

Dinsdag 11 maart 2014

Delphine palmt Louise en Peter steeds meer in. Ze kan hem zelfs overtuigen om zijn trouwring niet langer te dragen. Patrick heeft het moeilijk met het nakende vertrek van Agnes. Nathalie nodigt vrienden en kennissen uit voor een feestje bij haar en Dirk. Jake ontdekt dat Arthur een tijd opgevangen werd door Xelios, omdat Leen zijn gehuil niet meer aankon.

Woensdag 12 maart 2014

Patrick wil niet dat Agnes terug naar Frankrijk vertrekt en probeert haar op de valreep tegen te houden. Dirk wil zijn begrafenis op voorhand geregeld hebben en treft de nodige voorbereidingen. Jake ziet het kortgeding met vertrouwen tegemoet nu hij weet dat Leen de kleine Arthur heeft laten plaatsen omwille van zijn huilbuien.

Donderdag 13 maart 2014

De vervangster van Hanne gaat aan de slag bij VDB. Zeer tegen de zin van Rudi weliswaar. Jake benadert Rita en komt zo nog meer bezwarende informatie te weten over Leen. Peter voelt zich schuldig omdat Delphine speciaal voor hem van look is veranderd. Dirk brengt zijn beste vrienden op de hoogte van zijn plannen…

Vrijdag 14 maart 2014

Jake en Leen krijgen vandaag te horen wie het hoederecht over Arthur krijgt. Vast staat dat de advocaat van Jake het spel keihard zal spelen. Door de breuk tussen June en haar vader heeft Louise haar geloof in de liefde verloren. Véronique vindt dat Rudi er zelf maar moet voor zorgen dat Hanne terugkomt naar VDB. Zij is echter niet van plan om te plooien…

BEELD: MEDIALAAN

Tags
Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close