Quantcast
Familie

Familie van 9 tot 13 september 2019

Familie is bij uitstek de populairste soap onder de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 9 september 2019

Rudi gaat opnieuw aan de slag, maar de confrontatie met Lars en Véronique valt hem zwaar. Ook Zjef gunt hem geen rust sinds hij met zijn campagne is gestart. Hanne komt niet opdagen voor haar afspraak met Quinten. Mieke loopt Iris tegen het lijf en krijgt verrassend nieuws van haar te horen.

Dinsdag 10 september 2019

Niko voelt zich alsmaar slechter. Mieke hoopt dat ze haar vriendschap met Iris nog kan redden, maar Quinten vraagt zich af waarom ze dat zo graag wil. Amélie heeft een appartement gevonden dat haar bevalt en dat betaalbaar is. Lars en Brigitte hebben echter hun bedenkingen. Gloria stelt voor om Véroniques huis te poetsen.

Woensdag 11 september 2019

Quintens frustraties lopen alsmaar op. Zjef ontdekt dat Rudi slaappillen neemt en begint meer en meer te vermoeden dat hij iets voor hem achterhoudt. Hij vraagt Niko om met Rudi te praten. Een zware discussie brengt Benny van zijn melk. Peter doet een nieuwe poging om Gloria te overtuigen om te gaan samenwonen.

Donderdag 12 september 2019

Lars is niet blij met wat hij van Amélie te zien heeft gekregen. Hij laat het haar voelen, maar krijgt het deksel op de neus. Jenny doet een verrassende ontdekking bij Fashion. Rudi is een belangrijke bestelling vergeten. Een vraag van Amélie schiet bij Niko in het verkeerde keelgat.

Vrijdag 13 september 2019

Quinten schiet uit zijn krammen tegen Hanne. Zijn geduld raakt stilaan op. Jenny probeert hem te sussen. Gloria maakt kennis met Iris, maar er lijkt niet meteen een klik te zijn. Benny en Robyn kijken verrast op van het voorstel van Lars. Rudi gaat opnieuw in de fout bij Fashion. Voor Lars is de maat vol.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close