Familie

Familie van 8 tot 12 oktober

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 8 oktober 2018

Trudy probeert Peter op andere gedachten te brengen, maar ze vangt bot. Lars wil voor Véronique blijven vechten. Jenny wil dat iedereen Jonas helpt met zijn zoektocht naar werk.

Dinsdag 9 oktober 2018

Jonas krijgt van de justitieassistente een laatste kans. Benny heeft genoeg van de roddels over Lars en kiest resoluut zijn kant. Dat zorgt echter voor spanningen.

Woensdag 10 oktober 2018

Lars zoekt uit wie hem anonieme boodschappen stuurt. Benny denkt een mogelijke tip te hebben. Véronique moet een persoonlijkheidstest ondergaan en is erg gestresseerd.

Donderdag 11 oktober 2018

De discussie tussen Peter en Trudy bereikt een kookpunt. Ook Louise is woest. Trudy zoekt troost bij Mieke. Lars confronteert Marie. Véronique lucht haar hart bij Peter.

Vrijdag 12 oktober 2018

Véronique kan Cédric niet bereiken en maakt zich grote zorgen. Ze verliest haar kalmte. Zjef is nieuwsgierig en dat zal Emma geweten hebben. Hanne rekent echter op haar discretie. Jonas krijgt slecht nieuws. Trudy voelt zich buitenspel gezet.

Tags
Toon meer

Gerelateerde Artikelen