Quantcast
Familie

Familie van 7 tot 11 oktober 2019

Familie is bij uitstek de populairste soap onder de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 7 oktober 2019

Mathias heeft een plan, maar rekent op de hulp van Peter. Rudi is vastberaden een moeilijke strijd aan te gaan, in tegenstelling tot Niko. Brigitte verplicht Lars ertoe een beslissing te nemen over de toekomst van Rudi bij Fashion. Véronique krijgt een nieuwe slag in het gezicht te verwerken. Ze zet Lars voor een dilemma.

Dinsdag 8 oktober 2019

Jan kan geen begrip opbrengen voor de beslissing van Lars. Hij blijft ondertussen op een muur botsen bij Véronique en zoekt Amélie op voor raad. Ook Véronique gaat op zoek naar een luisterend oor. Anna wil Gloria ontmoeten. Robyn denkt iets opgemerkt te hebben bij Stefanie en spreekt Benny erover aan.

Woensdag 9 oktober 2019

Amélie verrast Jonas met een zakelijk voorstel. Haar idee roept echter heel wat vragen bij hem op. Ook Véronique heeft een nieuw, zakelijk idee. Niko is genoodzaakt om zelf Gust te leveren in de Jan & Alleman. De confrontatie met Jan schrikt hem echter af. Lars reageert furieus op wat hij van Hanne te horen krijgt.

Donderdag 10 oktober 2019

Lars slaagt er niet in om Amélie op andere gedachten te brengen. Ze wil haar plannen koppig doorzetten. Robyn vindt dat Jonas met vuur speelt. Gloria is zenuwachtig voor de komst van Anna en Albert. Vince sluit zich meer en meer af voor Robyn, die te hard probeert om zijn vriend te zijn.

Vrijdag 11 oktober 2019

Benny is van mening dat Robyn Vince veel te zacht behandelt. Mieke heeft een openhartig gesprek met Zjef. Guido is vastbesloten om Stefanie te helpen. Lars heeft een eitje te pellen met Jonas. Jonas zelf maakt zich ondertussen klaar om samen met Amélie een openbare verkoop bij te wonen.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Jordi Hemelaer

Acteur, comedian en recensent bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close