Familie

Familie van 7 tot 11 mei

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 7 mei 2018

Evy zet een belangrijke stap. Els Jacobs wil dat Emma en Guido haar met rust laten. Robyn wil meer privacy voor haar en Benny. Stefanie en Ayo bereiden zich voor op hun ondervraging.

© MEDIALAAN
© MEDIALAAN

Dinsdag 8 mei 2018

Evy reageert verbolgen op wat ze te horen heeft gekregen. Ze probeert Quinten aan haar kant te krijgen. Benny staat voor een belangrijk moment en zijn zenuwen staan dan ook strak gespannen.

Woensdag 9 mei 2018

© MEDIALAAN
© MEDIALAAN

Stan wacht Evy bij haar thuis op. Guido wil de toenadering tot Els rustig aanpakken en probeert op Emma in te praten. Jelle voelt zich slecht na de finalematch en vrees dat hij het verkorven heeft.

Donderdag 10 mei 2018

Guido en Emma zijn zwaar onder de indruk van hun ontdekking. Emma twijfelt over haar moedergevoel. Jelle traint hard en daagt Cédric uit voor een uithoudingsproef.

Vrijdag 11 mei 2018

Cédric confronteert Mathias met zijn vermoedens. Stefanie krijgt te horen dat Patrick en Benny ook ondervraagd zullen worden door de cel Schijnhuwelijken.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie