Quantcast
Familie

Familie van 5 tot 9 oktober 2020

Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen bij VTM.

Maandag 5 oktober 2020

Quinten is klaar om een belangrijke stap te zetten. Hij schakelt de hulp in van Guido. Jonas blijft Amélie pushen om klacht neer te leggen. Zij vindt dat ze eerst meer bewijzen moet hebben. Rudi vraagt Raven of hij het gezicht van de nieuwe campagne wil zijn.

Dinsdag 6 oktober 2020

Peter heeft plannen met Iris, maar zij houdt de boot af. Patrick keert terug van Parijs met de nodige souvenirs. Hij en Jenny zijn verliefder dan ooit. Cédric nodigt zichzelf uit voor een etentje bij Bahar. Brigitte denkt Raven op andere gedachten te kunnen brengen.

Woensdag 7 oktober 2020

Guido en Cédric maken hun weddenschap concreet. Stefanie zoekt raad bij Patrick. Tot grote opluchting van Alfons neemt ze eindelijk een besluit. Raven maakt Lars nogmaals duidelijk dat hij hem niet in zijn leven wil.

Donderdag 8 oktober 2020

Guido gaat ver om de aandacht van Bahar te trekken. Jenny verzoent zich met Jonas. Amélie is erg openhartig tegen hem. Even later krijgt ze nieuws te horen dat haar zwaar op de maag ligt. Lars smeekt Raven om een laatste gesprek.

Vrijdag 9 oktober 2020

Vanessa en Zjef delen hun wantrouwen tegenover Tony. Raven wil niet dat de foto’s van de try-out gebruikt worden voor de campagne. Hij lijkt met iedereen te breken die met Lars te maken heeft. Patrick heeft een belangrijke boodschap voor Jenny.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Bekijk meer beelden van Familie via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close