Familie

Familie van 4 tot 8 februari 2019

Familie is bij uitstek de populairste soap onder de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 04 februari 2019

Cédric en Marie krijgen belangrijk nieuws. Hij heeft het gehad met haar afstandelijk gedrag. Véronique verrast Lars. Guido heeft een besluit genomen. Rudi vertelt zijn geheim tegen Lars, maar verzwijgt het voor Zjef.

Dinsdag 05 februari 2019

Cédric worstelt met zijn gevoelens. Marie reageert categoriek. Robyn heeft een date. Niko en Mathias hebben ambitieuze plannen, die bij Jan niet in goede aarde vallen. Rudi laat zich niet intimideren.

Woensdag 06 februari 2019

Marie neemt een besluit, tot wanhoop van Cédric en Véronique. Brigitte strooit zout in de wonde. Zjef geeft Emma goede raad. Stefanie beseft dat de tijd dringt voor Benny en alarmeert hem.

Donderdag 07 februari 2019

Lucas probeert Emma te contacteren. Rudi doet een akelige ontdekking. Niko spoort hem aan om Zjef alsnog in te lichten. Stefanie heeft plannen met de lege kamer van Evy. Bij Benny krijgen de zenuwen de bovenhand.

Vrijdag 08 februari 2019

Benny’s plan lijkt opnieuw op een sisser uit te draaien. Hij probeert te redden wat er te redden valt. Stefanie heeft een gesprek met Hanne over de kamer van Evy.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Hoofdredacteur

Gerelateerde Artikelen

Back to top button