Quantcast
Familie

Familie van 31 augustus tot 4 september 2020

Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 31 augustus 2020

Hanne verbergt haar probleem voor Tony. Mieke en Niko willen hun verhuis uitstellen om Quinten te helpen. Niko en Rudi uiten hun bezorgdheid over Hanne. Ze hebben weinig hoop op een goede afloop. Véronique loopt gefrustreerd rond. Kathleen wordt onwel.

Dinsdag 1 september 2020

Mathias heeft nieuws voor Lars en Véronique. Lars kan zijn nieuwsgierigheid niet langer bedwingen. Stefanie ontdekt dat Guido terug thuis is komen slapen. De relatie tussen Benny en Vanessa blijft gespannen. Benny stuurt Jonas opnieuw wandelen.

Woensdag 2 september 2020

Quinten reageert emotioneel op een foto die hij in de brievenbus vindt. Tegenover Jan excuseert hij zich voor zijn gedrag van vorige week. Cédric confronteert Lars en Véronique. Hij wil dat ze open kaart met hem spelen. Bahar belt Stefanie op met een specifieke vraag.

Donderdag 3 september 2020

Cédric neemt een definitief besluit en vertelt het aan Véronique. Jenny waarschuwt Brigitte. Ze wordt ook door Patrick uitgenodigd voor een etentje. Mathias neemt Peter in vertrouwen over zijn gevoelens. Zjef heeft een initiatief bedacht om Quinten te steunen.

Vrijdag 4 september 2020

Tony steigert en zet zijn plan door. Lars heeft een moeilijke dag. Tot hij plots oog in oog komt te staan met Raven. Quinten wordt op het werk geconfronteerd met herinneringen aan Hanne.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van Familie via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close