Quantcast
Familie

Familie van 30 december 2019 tot 03 januari 2020

Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 30 december 2019

Lars voelt zich schuldig. Mathias bedenkt ondertussen een sluw plan. Brigitte vindt het nog altijd vreemd dat Jonas zijn stage heeft stopgezet en denkt dat Amélie achter het hele plan zit. Ze doet ook een vreemde ontdekking. Mila en Milou zijn na een lange tijd op vakantie bij Guido. Stefanie voelt zich onzeker.

Dinsdag 31 december 2019

Brigitte weigert te geloven dat ze fout zat in haar oordeel over Jonas. Cédric licht Peter in over wat hij over Lars heeft vernomen. Jan ziet hoe Patrick sukkelt met zijn vingers en praat erover met Stefanie. Lars wil een nieuwe start nemen en verontschuldigt zich bij Kathleen. Hij besluit Véronique te bellen.

Woensdag 01 januari 2020

Véronique voelt zich slecht. Mieke raadt Lars aan om eerlijk te zijn. Mathias polst bij Peter of zijn nieuws al tot bij Véronique is geraakt. Quinten verrast Hanne voor nieuwjaar. Jenny en Robyn stellen zich vragen bij het gedrag van Jonas. Zjef en Rudi ontdekken de Gust-campagne en ondernemen actie.

Donderdag 02 januari 2020

Niko gaat de confrontatie aan met Mathias. Benny praat met Jonas en hoopt iets meer te weten te komen over de situatie op Fashion. Guido heeft Mila en Milou iets belangrijk te vertellen. Lars brengt alles in gereedheid voor de receptie op Fashion en hoopt dat Véronique ook zal opdagen.

Vrijdag 03 januari 2020

Véronique is helemaal in de war na het telefoontje dat ze heeft gekregen. Ze weet niet meer wie of wat ze nog moet geloven. Stefanie neemt een moeilijke beslissing. Niko stuit op Kathleen en lijkt zijn strijd op te geven. Mieke krijgt een harde klap te verwerken. Lars wil niet dat Mathias nog langer zijn leven beheerst en voert zijn plan uit.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Jordi Hemelaer

Acteur, comedian en recensent bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close