Quantcast
Familie

Familie van 28 oktober tot 01 november 2019

Familie is bij uitstek de populairste soap onder de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 28 oktober 2019

Lars is verrast door de beslissing van Véronique. Via Jonas komt hij ook onthutsend nieuws te weten over Amélie. Mieke ziet dat Niko zich schuldig voelt. Ze vraagt Guido om met Jan te praten. Robyn en Benny hebben een gesprek met Vince.

Dinsdag 29 oktober 2019

Guido probeert de ruzie met Stefanie goed te maken en besluit Benny erbij te betrekken. Jonas heeft Amélie iets op te biechten. Véronique schakelt Peter in om te bemiddelen bij Cédric. Gloria voelt zich minderwaardig tegenover Véronique en wil haar beter leren kennen.

Woensdag 30 oktober 2019

Stefanie wordt verteerd door twijfels. Ook Hanne en Quinten merken haar problemen op. Mathias gaat met Cédric praten. Véronique zet haar strijd ondertussen dapper verder. Robyn vindt dat Benny misbruik maakt van Vince. Niko wil een gesprek aangaan met Guido. Amélie speelt met vuur.

Donderdag 31 oktober 2019

Guido wil niet dat Hanne en Quinten zich nog langer bemoeien. Zijn woorden vallen Hanne zwaar. Rudi reageert onthutst op wat Lars hem vertelt. Ook Cédric heeft het moeilijk. Hij neemt Iris in vertrouwen. Amélie vraagt Lars om haar en Jonas met rust te laten. Gloria is in haar nopjes omdat Véronique komt eten.

Vrijdag 1 november 2019

Gloria reageert haar frustraties af op Peter. Hij probeert zich te verontschuldigen. Anna is getuige van een discussie tussen Jan en Guido. Ze probeert haar zoon te troosten. Stefanie en co herdenken Evy op deze bijzondere dag. Ook Cédric en Véronique hebben het moeilijk. Robyn krijgt slecht nieuws.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close