Familie

Familie van 27 tot 31 augustus

Het 28ste seizoen van Familie gaat op maandag 27 augustus 2018 van start. Hieronder kun je alvast de inhouden lezen voor de eerste week van het nieuwe seizoen.

Maandag 27 augustus 2018

Véronique wordt wakker naast het bebloede lichaam van Amélie. Ze is totaal van slag en kan zich niets meer herinneren van de avond die ze samen doorbrachten.

Dinsdag 28 augustus 2018

Véronique lijdt onder de traumatische gebeurtenissen van de voorbije maanden. De moed zakt haar in de schoenen. Lars heeft een vermoeden over wie zijn halfzus Amélie zou kunnen neergestoken hebben.

Woensdag 29 augustus 2018

Janine Bischops als Brigitte – © MEDIALAAN

Brigitte stelt zich vragen bij de vermoedens van haar zoon Lars. Niko loopt een oude bekende tegen het lijf, en die blijkt nog geen haar veranderd.

Donderdag 30 augustus 2018

Véronique maakt kennis met Vicky. Stefanie vreest dat ze het werk bij de brandweer onderschat heeft. Benny leert op café Jonas kennen, die zijn intrek heeft genomen in de buurt.

Vrijdag 31 augustus 2018

Hanne twijfelt over haar gevoelens voor Quinten. Van de dokter krijgt ze te horen dat ze het kalmer aan moet doen. Marie windt Mathias rond haar vinger en zet Lars met de mond vol tanden. Jonas en Benny kunnen het goed met elkaar vinden.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen