Quantcast
Familie

Familie van 26 tot 30 oktober 2020

Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen bij VTM.

Maandag 26 oktober 2020

Een belangrijk moment voor Patrick en Jenny wordt vroegtijdig stopgezet. Peter krijgt een logé over de vloer. Tony zoekt opnieuw contact. Quinten is de wanhoop nabij en neemt het heft in eigen handen. Benny lucht zijn hart bij Vanessa.

Dinsdag 27 oktober 2020

Lars vraagt Raven om in de loft in te trekken. Véronique vreest dat hij te hard van stapel loopt. Zij schakelt Raven wel opnieuw in als model. Mieke stelt Quinten voor om terug te komen werken. Stefanie raadt Bahar aan haar relatie met Guido strikt vriendschappelijk te houden.

Woensdag 28 oktober 2020

De familie reageert verdeeld op het verhaal dat ze te horen hebben gekregen. Benny vertelt Vanessa dat hij één en ander verkeerd begrepen heeft en volgt uiteindelijk zijn gevoel. Raven twijfelt om bij Lars te gaan wonen. Guido probeert de brokken met Bahar te lijmen.

Donderdag 29 oktober 2020

Benny ontwaakt met een kater en verzwijgt wat er gebeurd is. Lars ontdekt Ravens uitgebreide platencollectie. Brigitte maakt zich ernstig zorgen over haar dochter. Rudi heeft een computerprobleem en moet Quinten om hulp vragen. Guido en Cédric geven de strijd om Bahar niet op.

Vrijdag 30 oktober 2020

Guido wil zich bewijzen tegenover Bahar. Volgens Stefanie pakt hij het verkeerd aan. Vanessa heeft door wat er met Benny aan de hand is. Raven speelt een nieuw nummer voor Véronique. Quinten is niet van plan zich zomaar gewonnen te geven. Een romantisch etentje van Patrick en Jenny neemt een onverwachte wending.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Familie via deze link

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close