Familie

Familie van 26 tot 30 maart

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 26 maart 2018

Lars krijgt verbijsterend nieuws te horen van Marie. De politie wordt ingeschakeld. Ook Véronique stelt zich vragen. Ayo is gefrustreerd omdat hij maar geen nieuws krijgt over zijn familie. Evy schakelt Stan opnieuw in als fotograaf van Localscoop. Patrick heeft last van duizeligheid.

Dinsdag 27 maart 2018

Lars en Peter zijn ongerust over Amélie. Quinten belt Zjef met de vraag om af te spreken. Stefanie maakt zich zorgen over Patrick. Ayo bereidt zich voor op zijn gesprek bij de dienst Vreemdelingenzaken.

Familie - © MEDIALAAN
Familie – © MEDIALAAN

Woensdag 28 maart 2018

Lars legt een valse verklaring af bij de politie. Hij vraagt ook Véronique om voor hem te liegen. Sanne en Niko hebben een aanvaring. Amélie ontdekt dat Gino op de vlucht is. Ze wil hem helpen. Patrick probeert de familie gerust te stellen.

Donderdag 29 maart 2018

Lars blijft zich vreemd gedragen. Hij verbiedt zijn werknemers om met de pers te praten. Stan schiet Evy te hulp. Peter en Amélie proberen Gino te lokken. Ayo wil niet dat Stefanie een advocaat voor hem regelt en betaalt. Niko houdt voet bij stuk.

Vrijdag 30 maart 2018

Patrick denkt een advocaat gevonden te hebben voor Ayo. Alfons wantrouwt hem nog steeds. Mieke probeert op Niko in te praten. Inspecteur Scheerlinck organiseert een huiszoeking bij Fashion. Gino wil vluchten met Amélie.

Toon meer

Dean Van Gucht

Hoofdredacteur

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie