Familie

Familie van 25 juni tot 29 juni

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.30 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 25 juni 2018

Evy denkt Stan gezien te hebben in het park. Maarten neemt het zekere voor het onzekere. Hanne zit in een dip en wil haar behandeling opgeven.

Dinsdag 26 juni 2018

Véronique, Marie en Amélie maken zich zorgen over Lars. Het komt tot een conflict met Mathias. Stefanie heeft het raden naar wat er met Ayo is gebeurd en de onzekerheid weegt op haar. Emma wil Lucas confronteren. Quinten probeert Hanne op te peppen.

Woensdag 27 juni 2018

Mathias reageert razend op wat hij van Cédric heeft vernomen. Cédric zelf zoekt opnieuw toenadering tot Marie. Evy vindt dat Maarten zich te verstikkend opstelt.

Donderdag 28 juni 2018

Véronique neemt contact op met Marie. Evy wil een hinderlaag opzetten voor Stan. Maarten heeft een plan om Evy te beschermen. Stefanie onderneemt stappen om tot bij Ayo te geraken. Emma breekt en huilt uit bij Hanne. Zal ze Mila kwijtspelen?

Vrijdag 29 juni 2018

Véronique wordt ’s nachts verrast. Mathias neemt een drastische beslissing. Hanne probeert op Stefanie in te praten, maar haar besluit staat vast. Evy krijgt een mysterieus telefoontje.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Redacteur

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Back to top button