Quantcast
Familie

Familie van 23 tot 27 september 2019

Familie is bij uitstek de populairste soap onder de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 23 september 2019

Quinten spoort Hanne aan om haar schuldgevoel los te laten. Voor Amélie breekt een belangrijke dag aan: vandaag verhuist ze naar haar eigen appartement.

Dinsdag 24 september 2019

Benny vangt bot bij Jonas. Peter helpt Amélie bij haar verhuis en belooft om voor meubels te zorgen. Guido krijgt het moeilijk wanneer hij Stefanie ziet.

Woensdag 25 september 2019

Stefanie annuleert haar therapiesessie. Lars maakt zich zorgen over Amélie en zoekt Rudi op. Thuis merkt hij dat Véronique zich voor hem afsluit. Zij lucht haar hart bij Iris.

Donderdag 26 september 2019

Mieke staat voor een moeilijke confrontatie. Peter polst naar het verleden van Gloria. Lars blijft maar piekeren over Amélie. Brigitte plant een verrassingsbezoek aan haar dochter.

Vrijdag 27 september 2019

Jonas neemt Robyn in vertrouwen over Vince. Zij wil de jongen opvangen, maar Benny reageert weinig enthousiast. Robyn vraagt raad aan Mieke. Stefanie krijgt een nieuwe paniekaanval.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close