Quantcast
Familie

Familie van 21 tot 25 september 2020

Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen bij VTM.

Maandag 21 september 2020

Brigitte vindt het stilaan tijd om Hanne te vervangen bij Wolff & Bos. Hanne zelf gaat ondertussen in hongerstaking tot Tony doet wat ze wil. Véronique en Brigitte zijn onder de indruk van Zjefs voorstellen voor een groenere Foodbar, maar vinden zijn plan te duur. Amélie krijgt bezoek van De Pelsmaker.

Dinsdag 22 september 2020

Lars doet Cédric een voorstel. Dat gaat bij Mathias niet onopgemerkt voorbij. Rudi vertelt Quinten dat er bij Wolff & Bos vervanging wordt gezocht voor Hanne. Vanessa raadt Alfons aan om een goed gesprek te hebben met Benny. Er staat Hanne een moeilijk moment te wachten.

Woensdag 23 september 2020

De Pelsmaker zet Amélie onder druk. Ook Peter stelt bij Mathias zijn veto. Jan slaat in paniek wanneer hij hoort dat de politie opgravingen doet in een villawijk. Stefanie maakt Patrick duidelijk dat hij het verleden moet loslaten. Vanessa vliegt uit tegen Benny.

Donderdag 24 september 2020

Guido doet een bijzondere ontdekking aan de voordeur. Quinten krijgt goede raad van Anna. Rudi vindt dat Zjef over de schreef is gegaan. Vanessa meldt zich ziek. Een gesprek met Benny levert niet veel op. Brigitte zoekt Raven op.

Vrijdag 25 september 2020

Vanessa legt Benny enkele belangrijke voorwaarden voor. Benny krijgt het moeilijk. Brigitte krijgt onverwacht bezoek op Wolff & Bos. Patrick heeft een verrassing voor Jenny. De politie doet een lugubere vondst.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Bekijk meer afleveringen van Familie via deze link.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close