Quantcast
Familie

Familie van 21 tot 25 oktober 2019

Familie is bij uitstek de populairste soap onder de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 21 oktober 2019

Inez slaat alarm bij Peter. Hij bekommert zich ondertussen ook om Niko, maar Mathias wil zich niet laten leiden door emoties. Vince heeft Benny iets op te biechten. Robyn voelt dat ze tussen twee vuren staat en gaat te rade bij Patrick. Mieke heeft Jan iets te vertellen en ook Lars heeft nieuws voor Véronique.

Dinsdag 22 oktober 2019

Voor Rudi breekt een belangrijke dag aan. De zenuwen staan strak gespannen. Cédric heeft een beslissing genomen en wil Véronique inlichten. Robyn vraagt Jonas om met Vince te praten. Benny stort ondertussen zijn hart uit bij Stefanie. Lars is bang dat Véronique Fashion de rug zal toekeren.

Woensdag 23 oktober 2019

Niko en Mieke reageren verbijsterd op het nieuws dat ze te horen krijgen. Mieke zoekt meteen Peter op. Stefanie is er nog steeds niet van overtuigd dat Guido over zijn breuk met Emma is. Amélie wil zo snel mogelijk van start gaan met haar project.

Donderdag 24 oktober 2019

Hanne en Quinten worden bij Fashion bijna betrapt door Benny. Gloria ontdekt dat Peter iets voor haar verzwegen heeft. Anna en Albert brengen Jan een bezoekje, maar maken zich zorgen over de toekomst van het café. Peter heeft het gehad met de vele bemoeienissen. Benny wil Jonas graag helpen met het project van Amélie. Lars stelt Véronique voor een keuze.

Vrijdag 25 oktober 2019

Jonas overslaapt zich en komt te laat aan bij Fashion. Cédric botst in de Foodbar op Niko en Rudi. Brigitte wordt door haar dochter aan de deur gezet. Jan blijft het hard spelen tegenover Niko. Lars’ woorden lijken effect te hebben op Véronique.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close