Quantcast
Familie

Familie van 2 tot 6 september 2019

Familie is bij uitstek de populairste soap onder de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 2 september 2019

Het nieuws over wat er zich heeft afgespeeld verspreidt zich in de familie. Zjef treft Rudi stomdronken aan in de zetel. Mieke krijgt een belangrijk telefoontje, maar Niko is met geen stokken wakker te krijgen. Cédric heeft het moeilijk.

© DPG Media

Dinsdag 3 september 2019

Hanne en Quinten verschillen van mening. Cédric neemt afstand van Véronique. Rudi ontwaakt met een stevige kater. Benny bedenkt een plan om Alfons bij zich te houden. Anna en Albert bezoeken Peter, maar krijgen van hem geen goed nieuws te horen.

© DPG Media

Woensdag 4 september 2019

Rudi voelt zich ziek, maar kan rekenen op de goede zorgen van Zjef. Niko probeert ondertussen verder op hem in te praten. Albert slaat alarm bij Peter en vraagt hem om een goed woordje te doen bij Cédric. Laurens laat opnieuw van zich horen.

Donderdag 5 september 2019

Niko haalt zijn slag thuis. Quinten heeft een cadeautje voor Hanne, maar zij ergert zich aan zijn gedrag. Peter praat met Cédric, maar lijkt niet tot hem door te kunnen dringen. Iris zoekt contact met Véronique.

Vrijdag 6 september 2019

Zjef merkt dat Rudi onrustig slaapt en confronteert hem met zijn gedrag. De familie verzamelt voor een belangrijk moment. Robyn krijgt ondertussen een verrassend telefoontje. Ze licht Patrick en Benny in. Lars reageert razend op een bekentenis van Amélie. Niko lijkt dan toch op zijn beslissing terug te komen. Cédric wil bij Kasper zijn.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close