Quantcast
Familie

Familie van 19 tot 23 november

Familie is bij uitstek de populairste soap onder de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 19 november 2018

Lars maakt weinig indruk op Véronique. Hij is bang dat ze domme dingen zal doen. Marie raadt Cédric af om nog contact op te nemen met zijn moeder.

Dinsdag 20 november 2018

Joris wil dat Stefanie zwijgt over het voorval van gisteren. Jonas is het beu om alles met de bus te moeten doen en wil een auto kopen. Hij vraagt aan Niko om extra uren te kloppen.

Woensdag 21 november 2018

Evy vraagt de buurvrouw uit over de mysterieuze auto voor de deur van Véronique. Een nieuw spoor, waar Lars zich aan optrekt. Marie uit haar frustraties tegen Mathias.

Donderdag 22 november 2018

Emma raadt Hanne aan om met Quinten te praten. Jonas liegt tegen Robyn. Lars wil dat Evy haar onderzoek een nieuwe wending geeft. Véronique zet een belangrijke stap. Stefanie maakt zich grote zorgen over Joris.

Vrijdag 23 november 2018

Lars blijft zeker van zijn stuk en probeert Evy voor zijn kar te spannen. Quinten merkt hoezeer Hanne gehecht is aan haar vrienden. Niet alleen Jonas, maar ook Benny sust Robyn met een leugen. Marie krijgt een nieuwe opdoffer te verwerken.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close