Familie

Familie van 17 tot 21 juni 2019

Familie is bij uitstek de populairste soap onder de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.30 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 17 juni 2019

Rudi vindt dat Zjef maar beter kan zwijgen over wat hij weet over Emma en Lucas. Hij heeft het daar echter erg moeilijk mee. Véronique en Iris krijgen nieuws. Jelle reageert razend op de beslissing die in zijn plaats is genomen. Peter probeert te bemiddelen. Stefanie neemt Elias in vertrouwen.

Dinsdag 18 juni 2019

Emma blijft met schuldgevoelens worstelen. Rudi praat in op Zjef. Benny krijgt slecht nieuws, maar besluit dat voor iedereen te verzwijgen. Gloria uit haar kritiek over de opvoeding van Jelle. Jelle uit op zijn beurt verwijten aan het adres van Peter. Mathias doet een ontdekking.

Woensdag 19 juni 2019

Guido wil overgaan tot actie, maar Jan vindt dat geen goed idee. Patrick brengt Benny op een idee, in de hoop alsnog een succes te maken van zijn benefiet. Mathias heeft Niko belangrijk nieuws te vertellen. Cédric wil zijn mama verrassen door naar de modeshow te komen.

© DPG Media
© DPG Media

Donderdag 20 juni 2019

Jenny en Robyn blijven enthousiast promo voeren voor de benefiet van Benny. Hanne en Jan nemen het op voor Jelle. Stefanie doet nieuwe ontdekkingen over de identiteit van de pyromaan. De eerste recensies over Dress & Play zijn binnen. Véronique twijfelt over wat ze haar zoon moet vertellen over Marie. Lars vindt dat Cédric recht heeft op de waarheid.

Vrijdag 21 juni 2019

Véronique waarschuwt Mathias. De politie voert een arrestatie uit in hun onderzoek naar de pyromaan. Benny stelt voor om via crowdfunding meer geld binnen te halen voor de benefiet. Rudi wil dat Lars de Dress & Play-lijn meer promoot. Guido gaat over tot actie.

© DPG Media
© DPG Media
Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Back to top button
Close