Quantcast
Familie

Familie van 16 tot 20 september 2019

Familie is bij uitstek de populairste soap onder de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 16 september 2019

Rudi blijft de hele dag met een kater in bed liggen. Zjef en Véronique proberen hem uit te vragen, Niko vindt dat hij zich dringend moet herpakken. Ook Hanne blijft zich ondertussen vreemd gedragen. Mathias komt Niko melden dat Amélie het café heeft gesloten. Lars vindt dat ze zich aanstelt.

Dinsdag 17 september 2019

Guido vindt dat Stefanie haar vader moet inlichten over de verlenging van haar ziekteverlof. Zij is echter bang voor zijn reactie. Robyn durft Jonas niet in te lichten over de voorwaarde die Lars hem oplegt. Lars maakt zich ondertussen zorgen over het gedrag van Amélie en vreest dat ze ontslagen zal worden.

Woensdag 18 september 2019

Zjef betrapt Niko en Rudi in het holst van de nacht. Benny hoort van Lars dat Robyn hem toch heeft opgezocht om over Jonas te praten. Hij spreekt haar erover aan. Lars schakelt Jenny in om Amélie ‘discreet’ uit te horen. Véronique voelt zich machteloos.

Donderdag 19 september 2019

Zjef gaat door het lint in de Foodbar. Mathias en Peter proberen hem op te vangen. Peter verrast Mathias eveneens met een voorstel. Guido geeft Hanne goede raad. Zij en Stefanie merken echter dat hij zich sterker voordoet dan hij is. Zjef en Niko krijgen onaangenaam bezoek.

Vrijdag 20 september 2019

Niko is helemaal van slag. Hanne besluit eindelijk openhartig te zijn met Quinten. Lars probeert Véronique te steunen, maar hij zegt de foute dingen. Hij zoekt ook Mathias op. Die neemt een belangrijke beslissing. Peter licht Gloria in over zijn gesprek met Inez. Zij reageert echter niet zoals verwacht.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20u00 bij VTM.

Tags
Toon meer

Jordi Hemelaer

Acteur, comedian en recensent bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close