Quantcast
Familie

Familie van 14 tot 18 oktober 2019

Familie is bij uitstek de populairste soap onder de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 14 oktober 2019

Amélie komt voor een grote financiële uitdaging te staan. Ze heeft er echter alle vertrouwen in. Ook Peter en Mathias krijgen belangrijk financieel nieuws. Guido vindt dat Stefanie zich vreemd gedraagt. Door de afwezigheid van Rudi komt Hanne nog steeds handen tekort.

Dinsdag 15 oktober 2019

Benny stelt vast dat Vince zijn geliefde dvd’s met weinig respect behandelt en spelt hem de les. Véronique probeert verder op Cédric in te praten, maar Lars vindt dat ze haar zoon verstikt. Jenny en Benny vinden dat Brigitte zich vreemd gedraagt in het bijzijn van Jonas. Stefanie neemt een moeilijke beslissing.

Woensdag 16 oktober 2019

Amélie vraagt Peter om een gunst. Jan reageert opgelucht op het nieuws over Niko. Hij gaat meteen te rade bij Peter. Mieke wordt verteerd door schuldgevoelens. Hanne heeft stress en werkt die uit op Quinten. Hij vindt dat ze te veel hooi op haar vork neemt. Benny maakt Vince duidelijk wat de regels zijn.

Donderdag 17 oktober 2019

Benny’s woorden lijken tot Vince door te dringen. Mieke heeft een beslissing genomen, maar ze is bang voor de reacties. Zjef worstelt ondertussen nog steeds met zijn positie tegenover Rudi. Niko krijgt een belangrijk bericht. Brigitte besluit Jonas te helpen, maar Lars stelt zich vragen. Amélie werkt zichzelf in nesten.

Vrijdag 18 oktober 2019

Het nieuws over Niko en Rudi wordt met gemengde gevoelens onthaald. Véronique wil Cédric inlichten, maar die weigert naar haar te luisteren. Benny doet een ontdekking en wijst meteen in de richting van Vince. Lars zet Zjef aan het denken over zijn relatie met Rudi. Hij voelt ook Jonas aan de tand, terwijl Amélie volop risico’s blijft nemen.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Jordi Hemelaer

Acteur, comedian en recensent bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close