Quantcast
Familie

Familie van 14 tot 18 mei

Familie is bij uitstek de populairste soap bij jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur steeds goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 14 mei 2018

Emma stelt zich vragen bij de opvoeding van Mila. Ze voelt zich onzeker. Véronique probeert Cédric te helpen, maar verneemt dat Hans naar het buitenland is verhuisd.

Dinsdag 15 mei 2018

Marie vraagt Lars uit over zijn meeting in het hotel. Quinten komt te laat aan op Fashion en snauwt Jenny af. Jenny zelf biedt Benny haar hulp aan om een surprise party te organiseren voor Patrick.

Woensdag 16 mei 2018

Emma en Guido nemen een advocaat onder de arm. Amélie probeert in te praten op Cédric. Zjef ziet dat het niet goed gaat met Quinten en hij maakt zich zorgen. Benny en Jenny wachten in spanning op de reactie van Patrick op zijn verrassingsfeestje.

Donderdag 17 mei 2018

Mieke, Niko, Hanne en Zjef stellen zich vragen bij de toestand van Quinten. Stefanie heeft schrik nu blijkt dat Benny en Patrick verhoord moeten worden door de cel Schijnhuwelijken.

Vrijdag 18 mei 2018

Marie voelt zich schuldig. Stefanie reageert woest op het nieuws dat ze te horen krijgt. Ook Mieke heeft een hartig woordje te wisselen met Emma. Mathias besluit open kaart te spelen tegenover Véronique. Evy wordt verrast.

Tags
Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Close