Quantcast
Familie

Familie van 12 tot 16 november

Familie is bij uitstek de populairste soap onder de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 12 november 2018

Bij Zjef zit de schrik er goed in. Véronique krijgt te horen welke straf haar boven het hoofd hangt. Het nieuws verspreidt zich als een lopend vuurtje. Marie spreekt dreigende taal tegen Lars. Jonas denkt dat Jenny en Jan een relatie hebben.

Dinsdag 13 november 2018

Lars heeft nieuws voor Véronique, wier moed ondertussen helemaal in de schoenen is gezonken. Stefanie maakt zich klaar voor haar laatste examen voor brandweervrouw.

Woensdag 14 november 2018

Alfons heeft Stefanie iets op te biechten. Zij probeert hem te helpen met de volgende stap. Tussen Peter en Lynn komt het opnieuw tot een discussie. Hij gaat te rade bij zijn dochter Louise.

Donderdag 15 november 2018

Cédric twijfelt om zijn moeder te bezoeken. Marie probeert hem te beïnvloeden. Zjef liegt tegen Rudi. Stefanie licht Benny in over het geheim van Alfons.

Vrijdag 16 november 2018

Louise komt in nauwe schoentjes te staan. Benny maakt zich zowel zorgen over de toestand van Alfons als over de examenresultaten van Stefanie. Zal zijn dochter geslaagd zijn voor haar laatste proef? Lars praat met Evy over haar onderzoek.

Tags
Toon meer

Rune Meskens

Eindredacteur

Gerelateerde Artikelen

Close