Familie

Familie van 11 tot 15 februari 2019

Familie is bij uitstek de populairste soap onder de jongeren. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20.00 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 11 februari 2019

Hanne heeft nieuws te vertellen aan Quinten, Stefanie en Guido. Rudi’s ongerustheid neemt ondertussen alleen maar toe. Benny nodigt Robyn uit voor een etentje. Hij wil gastronomisch koken. Lars spreekt met Amélie over het gedrag van Véronique.

Dinsdag 12 februari 2019

Lars is gefrustreerd omdat Véronique hem weigert toe te laten. Marie wil met haar gaan praten. Benny volgt de wijze raad van Alfons op. Hanne kan zich maar niet concentreren op haar werk.

Woensdag 13 februari 2019

Hanne besluit actie te ondernemen. Het interview met Zjef en Rudi wekt heel wat sympathie op. Véronique neemt opnieuw de leiding van Dress & Play en dat heeft meteen gevolgen. Emma wil het problematische gedrag van Milou met Lucas bespreken. .

Donderdag 14 februari 2019

Hanne, Quinten en Emma krijgen bezoek. Zjef wil absoluut dat Rudi de modeshow annuleert. Lars is van mening dat Véronique zich wat positiever moet opstellen tegenover Marie.

Vrijdag 15 februari 2019

Niko weet Zjef te overtuigen om toch naar de modeshow te komen. Guido twijfelt over zijn toekomst. Emma probeert op hem in te praten. De verjaardagslunch van Cédric draait uit op een fiasco.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Hoofdredacteur

Gerelateerde Artikelen

Back to top button