Quantcast
Familie

Familie van 09 december tot 13 december 2019

Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 09 december 2019

Inez merkt een zekere spanning op tussen Peter en Gloria. Ze maant haar moeder aan om beter haar best te doen. Iris blijft zich zorgen maken over Peter. Zjef is niet opgezet met de aanwezigheid van Mathias in de brouwerij en laat dit duidelijk blijken. Benny en Vince komen Amélie en Jonas een handje helpen.

Dinsdag 10 december 2019

Peter heeft een gesprek met Gloria. Iris deelt haar zorgen met Mathias. Stefanie doet Patrick een voorstel. Hanne en Quinten bespreken de organisatie van hun ‘gender reveal party’.

Woensdag 11 december 2019

Gloria loopt Iris tegen het lijf in de Foodbar. Peter en Mathias krijgen ondertussen heuglijk nieuws te horen. Mathias probeert op zijn beurt een geste te doen naar Niko toe. Patricks ideeën worden gedwarsboomd. Jonas is iets te loslippig naar Amélie toe.

Donderdag 12 december 2019

Iris denkt te weten wat er met Peter aan de hand is en schakelt Mathias in om te polsen. Hanne krijgt hulp van Stefanie bij de organisatie van haar ‘gender reveal party’. Amélie nodigt zichzelf uit bij Lars en checkt de camera’s van Fashion. Stefanie krijgt goed nieuws.

Vrijdag 13 december 2019

Inez verneemt via Cédric dat Peter een aanvaring had met Iris. Wanneer Véronique wat spullen in de loft komt oppikken zet Lars haar onder druk. Mathias speelt het ondertussen anders. Hanne en Quinten kennen het geslacht van hun baby en kondigen het aan op hun ‘gender reveal party’. Amélie voert haar plan uit op Fashion…

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Dean Van Gucht

Oprichter en hoofdredacteur bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close