Quantcast
Familie

Familie van 06 tot 10 januari 2020

Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 06 januari 2020

Robyn wordt opgeschrikt bij Fashion. Ze zoekt informatie bij Mieke. Voor Mathias ziet de situatie er niet goed uit. Hij wordt flink aan de tand gevoeld. Véronique doet een ontdekking en neemt Iris in vertrouwen. Mieke is jarig, maar maakt zich te veel zorgen over Niko.

Dinsdag 07 januari 2020

Het verhaal van Mathias blijft voor onrust zorgen en hij zelf lijkt ondertussen alsmaar dieper in de put te zitten. Jan reageert verbolgen wanneer hij een poster van de Gust-campagne opmerkt in de Jan & Alleman. Jonas voelt de hete adem van Brigitte in zijn nek en verwittigt Amélie.

Woensdag 08 januari 2020

Véronique en Lars besluiten om samen na te denken over hun situatie. Even later botst Véronique op Kathleen. Jenny bedankt Patrick voor zijn attentie. Hij lucht zijn hart bij haar. Anna wil dat Peter de samenwerking met Mathias stopzet. Hij zoekt ook Niko op, maar wordt weggestuurd door Mieke. Brigitte krijgt telefoon van de bank.

Donderdag 09 januari 2020

De situatie tussen Brigitte en Jonas loopt uit de hand. Stefanie heeft een besluit genomen over het aanbod van Patrick. Mieke wil een antwoord op haar vragen over Niko en raapt haar moed bij elkaar. Véronique worstelt met twijfels, maar Lars is zeker van zijn stuk.

Vrijdag 10 januari 2020

De familie Coppens heeft iets te vieren. Stefanie troost Guido bij het afscheid van Mila en Milou. Hanne wil Mieke verrassen voor haar verjaardag. Zij wordt echter bij Fashion opgeschrikt terwijl ze met Lars aan de lijn hangt. Anna waarschuwt Peter en ook Albert probeert op hem in te praten.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Jordi Hemelaer

Acteur, comedian en recensent bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close