Quantcast
Familie

Familie van 02 december tot 06 december 2019

Familie zet vanavond de laatste maand van 2019 in. Van maandag tot en met vrijdag zit je rond 20 uur goed om de avonturen van de familie Van den Bossche en co te volgen.

Maandag 02 december 2019

Mieke krijgt te horen dat Mathias zijn intrek wil nemen in de brouwerij. Niko smeedt ondertussen andere plannen. Jonas moet alles uit de kast halen om Brigitte te overtuigen. Peter besluit terug te gaan sporten en loopt in de fitness Iris tegen het lijf. Lars zit in de put en zoekt troost bij Mieke en Amélie.

Dinsdag 03 december 2019

Quinten moet zijn squashavond met Zjef afzeggen. Véronique wil haar problemen liever niet delen met haar zoon. Patrick vangt een confronterend gesprek op tussen Benny en Robyn. Iris hoort op haar beurt een vreemd verhaal over Gloria en Peter. Mieke en Niko gaan eten bij Lars.

Woensdag 04 december 2019

Benny vraagt Stefanie om nogmaals met Patrick te praten. Jenny voelt zich schuldig. Brigitte ergert zich wanneer Amélie op Fashion de werkzaamheden aan haar appartementsblok komt bespreken met Jonas. Hij weigert nog langer hun speelbal te zijn. De avond van Hanne en Quinten draait anders uit dan verwacht.

Donderdag 05 december 2019

Gloria reageert jaloers op een voorstel van Mathias. Patrick merkt dat Stefanie het leuk vindt om fietsen te herstellen. Met Jan praat hij over zijn problemen. Véronique besluit zich op haar zoon te focussen. Iris merkt dat Peter liever niet meer met haar wil gaan sporten.

Vrijdag 06 december 2019

Véronique en Cédric staan goedgeluimd op. Iris is minder spraakzaam dan anders. Brigitte gaat door het lint wanneer Amélie opnieuw opduikt op Fashion. Stefanie is bang dat Patrick in een zwart gat zal belanden. Gloria krijgt van Cédric schokkend nieuws te horen. Lars heeft Mieke iets op te biechten.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.00 uur bij VTM.

Tags
Toon meer

Jordi Hemelaer

Acteur, comedian en recensent bij MUDOO.

Gerelateerde Artikelen

Close