Familie: Stefanie spreekt opnieuw af met Jens (afl.81-85)

MUDOO blikt aan de hand van inhouden elke week even vooruit naar de gebeurtenissen voor volgende week in Familie, de VTM-soap over de Van den Bossche’s.

Maandag 16 december – seizoen 23 afl. 81
Trudy is blij dat Bart eindelijk de reden van zijn overspel heeft toegegeven. Hanne maakt zich op voor haar eerste werkdag. Liesbeth vermoedt dat ze een oogje heeft op Rudi. Mathias stelt Marie-Rose voor om er samen enkele dagen op uit te trekken naar Frankrijk. Peter is helemaal van zijn melk door het nieuws van June.

Dinsdag 17 december – seizoen 23 afl. 82
Dirk krijgt een harde klap te verwerken en sluit zich af van Nathalie. Bart wil Trudy verrassen met een etentje, maar de avond eindigt anders dan hij had gehoopt. Marie-Rose plant een groot familiefeest met Kerstmis, maar maakt zich tegelijkertijd ernstig zorgen over Peter en June. Ze stelt Mathias voor om Peter mee te vragen op hun trip naar Frankrijk.

Woensdag 18 december – seizoen 23 afl. 83
Marie-Rose bespreekt het familiefeest met Anna, maar zij reageert verrassend stil. Peter en Mathias vertrekken naar Frankrijk. Onderweg is Agnes, de zus van Mathias die in Frankrijk woont maar geen contact meer heeft met haar broer, hét gespreksonderwerp. Peter stelt Mathias voor om van de gelegenheid gebruik te maken om Agnes een bezoekje te brengen. Hanne stelt haar cv op. Jan en Bart zijn blij dat ze haar sollicitatiebrieven klaar heeft voor verzending.

Donderdag 19 december – seizoen 23 afl. 84
Mathias en Peter kloppen aan bij Agnes, maar worden er niet met open armen ontvangen. Delphine, de dochter van Agnes, begrijpt niet waarom haar moeder de deur gesloten houdt voor Mathias. Arno wil van Dirk weten wanneer hij opnieuw aan het werk zal gaan. Stefanie spreekt opnieuw af met Jens. Liesbeth maakt zich zorgen omdat haar dochter niets meer tegen haar vertelt.

Vrijdag 20 december – seizoen 23 afl. 85
Véronique licht Rudi in over haar plannen met VDB. June is bang om Peter voorgoed te verliezen. Hij dringt aan op een gesprek. Dirk weigert zijn medicatie te nemen en hakt enkele knopen door. Jan vraagt Guido om te helpen bij het klaarmaken van de kalkoen voor het kerstfeest. Delphine wil van Agnes weten waarom ze geen contact meer wil met Mathias. De waarheid komt hard aan.

‘Familie’, elke weekdag om 20u00 op VTM

MUDOO

Lees meer